*CSI:Miami*
CSI:Miami

x.Friss
x.Site
x.Rajongók
x.
Mi legyen még?
- - - - - - - - - - - - - 

x.CSI:Miami

x. Felhívás

Galéria
Iconbázis

Verseny
CSI:Miami-rajongóknak :)
Te mennyire ismered a sorozatot?
Töltsd ki a kvízt, küldd be nekem, tudd meg hány pontot értél el, és talán te leszel az, aki nyer.
Akik kitöltötték

 
LD

 

HÍRDESS ITT!
1 hónap - 1 GKR
2 hónap - 2 GKR
3 hónap - 3 GKR
4 hónap - 4 GKR
5 hónap - 6 GKR
6 hónap - 8 GKR
részletekért
KATT


A legjobb sorozatok
egy helyen: CSI:Miami,
CSI, NCIS és még
sok más.

Ismerd meg Marcipánt,
a cicát, és kövesd
végig a mindennapjait!

Egy fantasztikus oldal  a
az Árva angyal című
sorozatról!

Tudj meg mindent
Sebestyén Balázsról!

Ismerd meg a Zac és
Cody élete a tengerjá-
rón  című sorozatot!


Fanfictions

Van egy CSI:Miami-s sztorid? Szeretnéd hogy mások is olvassák? Akkor küldd el az oldal email címére (lillagportal@gmail.com) és a te történeted is kikerül :)

FANFICTIONS

 

 

Cserék

  

  
  
  

saturdaysa-all-fired-up.jpg novak_djokovic.jpg ThePrettyWreckless-Taylor-Momsen00.jpg

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

 

Chat

*Négyen vagyunk*
*ne itt hírdess*
*itt kérj cserét*

 


 
*Itt jártak*
Indulás: 2007-11-16
 
Szavazz
Mi a véleményed az oldalon lévő fanficekről?

Nagyon jók, várom a folytatást
Jók lettek
Olvastam már jobbat is
Rosszak, unalmasak
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Véleményformálás
Hanyadik évad tetszik neked a legjobban?

1. évad
2. évad
3. évad
4. évad
5. évad
6. évad
7. évad
8. évad
9. évad
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Hírek

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

A kulisszák mögött

  2010.03.05. 16:36

A Miami helyszínelők Amerikában vetítésre kerülő e heti epizódja, aminek LA a címe, egy utazásra viszi a csapat néhány tagját a múltba- és az ország másik felére.

Az epizód nagyon személyessé válik az új helyszínelőnek, Jesse Cardozának (Eddie Cibrian).
”Azért jött Miamiba, hogy csatlakozzon a csapatunkhoz, de a múltja kísérti őt.” Mondta David Caruso (Horatio Caine) „Miatta utazunk Los Angelesbe. Végül pedig mélyére ásunk a múltjának, és megpróbáljuk tisztázni, azt ami történt.”
Horatio és Eric Kaliforniába utaznak, hogy újranyissanak egy régi ügyet. Bár a Miami helyszínelőket Los Angelesben forgatják, ebben az epizódban az Angyalok városának néhány jellegzetességét is láthatjuk.
Első alkalomra Rob Zombie számára furcsa volt kipróbálni magát egy tévésorozatban, különösen, hogy egy összeszokott és elfogadott csapattal van dolga. Mindazonáltal hátra akarta hagyni a névjegyét. „Ha már elvállaltam, és itt vagyok, rá kell tennem a bélyegemet erre az egészre, különben mi értelme lenne?” mondta. A rendező tiszteletben akarta tartani azt, ami a Miami helyszínelőket egyedülállóvá teszi, miközben hozzáadja saját magát az epizódhoz. „Alapvetően azt akarom, hogy miután az emberek megnézték, arra gondoljanak: ez nagyon bizarr epizód volt. Ez az én célom.”
forrás: csihungary
ITT tudtok megnézni egy videót a forgatásról.

Hírek

  2010.02.26. 17:02

A csapattagok egymás iránti hűsége a Miami Helyszínelőkben hamarosan tesztelés alá kerül és karrierek dőlhetnek dugába.

Adam Rodriguez visszatér a Miamba a következő teljes évadra. Eközben karaktere beépülve fog a laborban nyomozni az Államügyészi Hivatal megbízásából és Horatio Caine-re (David Caruso) mély hatással lesz. „Ez a nyomozás fel fogja fedni a legnagyobb árulást Horatio karrierjében.” – mondta Barry O’Brien társproducer a TV Guide Magazinnak. „Horatio kerül a középpontba, úgy ahogy még soha nem láttuk őt azelőtt, és megkérdőjelezi a hűségét a csapat felé. Alapjaiban fogja megrázni a csapatot és legalább egy – ha nem több – helyszínelő jövőjét.
 
Másik hír hogy Simon Miller szerepelni fog a „Spring Breakdown” című epizódban. Miller egy szexuális ragadozót fog játszani, aki egy hátborzongató gyilkosság áldozata lesz. Az epizódot Corey Evett és Matt Partney írta és Larry Detwiler rendezte.
forrás: csihungary

Adam visszatér

  2010.02.20. 16:48

Adam Rodriguez bejelentette a Twitteren, hogy visszatér a Miami helyszínelőkhöz: „Új híreim vannak, amitől remélem, hogy a Miami helyszínelők rajongói boldogok lesznek. Eric Delko teljes időben visszatér a kilencedik évadban.” A CBS megerősítette, hogy Rodriguez valóban visszatér a következő évadban állandó szereplőként.
Forrás: csihungary

Engedéllyel gyilkol és vág a Viasat

  2010.02.19. 10:59

Már délután négy előtt is elkaphatunk egy gyilkosságot a Viasat3-on. A csatornát megkérdeztük: állítólag a legkeményebb jeleneteket kivágják.

Korábban CSI: Miami helyszínelők-szintű krimivel nemigen találkozott a délutáni tévéző, csak miután lement a nap, elsötétedett az utca, akkor merészkedtek a képernyőre a darabolós sorozatgyilkosok, a pszichopata emberrablók. A Viasat3 új műsorrendje szerint már délután kettőtől adja a Nyomtalanul-t, a CSI-franchise második darabját pedig négy előtt kezdi. Fél 3-tól már a Miami helyszínelők nyomoznak a Cool tévén is, azaz hétköznap, az iskolából hazatérő gyerek garantáltan nem unatkozik.

A hazai, szigorúbb, ORTT-s szabályozás szerint 16-os karikával nem is mehetne ekkor krimi, de a Cool Romániából sugároz, a Viasat3 pedig a brit OFCOM alá tartozik, ott pedig más a rendszer. Varró Balázs, utóbbi csatorna PR-vezetője szerint attól függetlenül, hogy az ORTT nem büntetheti a műsorszolgáltatót, nem kezelik ugyanúgy a műsorsávot, mint az este 11 órait.

"Természetesen a délutáni idősávban nem mutathatunk be olyan képsorokat, amelyek sokkolóan hathatnak az éppen akkor tévézőkre. A szóban forgó epizódokat a lehető legkisebb mértékben vágjuk meg, átlagosan 60-70 másodperc kerül ki belőlük, de olyan rész is van, amely megkurtítás nélkül is adásba mehet. Ezekben az esetekben nem veszünk el az úgynevezett élvezeti értékből, hiszen nem teljes jelenetek, maximum képkockák, vagy 1-2 másodperces részletek kerülnek ki" - magyarázta megkeresésünkre. Az iparági szerződések túlnyomó többsége 10 százalékban maximalizálja a kivágható mennyiséget, tehát a forgalmazó engedélyével csonkítanak a magyar tévék - ennek a 10 százaléknak a Viasat3 a közelében sem jár, véli Varró.

Az ORTT és a Viasat3 közt nem volt felhőtlen a viszony az elmúlt évben (többet erről itt), viszont 2009 májusa óta a csatorna már az OFCOM alá tartozik (ezért nem is kell a sárga karika a képernyőre). Akkor a váltást a vezetők költségtakarékossági és szervezeti szempontokkal indokolták.

Új videó

  2010.02.12. 17:10

Találtam egy új videót Emily Procterről (Calleigh). ez a pár jelenet a High-Five Super Bowl egyik videójához készült. A videót ITT tudjátok megnézni.

Sofia Milos interjú

  2010.01.24. 09:47

Az amerikai sikersorozatok színészei ritkán szoktak hazánkba látogatni, ezért különösen nagy esemény, hogy hétfőn Budapesten üdvözölhettük a Miami helyszínelők csinos nyomozónőjét, Sofia Milost. A Yelina Salast játszó színésznő a Helyszínelők-kiállítást népszerűsítette a Millenárison: ennek keretében tartott egy rövid sajtótájékoztatót, majd interjút adott az [origo]-nak.

Hogy tetszik Budapest? Járt már itt korábban is?

- Soha nem jártam még Budapesten, de amit eddig láttam belőle, az nagyon tetszik. Végigsétáltam az Andrássy úton, megnéztem a nagykövetségeket és a gyönyörű palotákat. Ma délután talán lesz még egy kis időm sétálgatni, holnap pedig felmennék valahova, ahonnan látni lehet a várost a kilenc híddal meg az Országházzal, ami még a miénknél, a római parlamentnél is nagyobb. (Milos olasz apától származik - a szerk.) És szeretnék még egy jó gulyást is enni, mielőtt elmegyek.

Gondolom, látta már máshol is a Helyszínelők-kiállítást. A magyar verzióban van valami különleges?

- Las Vegasban láttam a kiállítást, de az ittenit még nem volt módomban megnézni - mindenesetre a helyszín, a fényekkel együtt, hangulatosnak tűnik. Ez a kiállítás szerintem azért különösen izgalmas, mert a nézők, a sorozat rajongói interaktív módon belehelyezkedhetnek a történetbe, még Gil Grissom irodáját is meglátogathatják. Ma már - akármilyen népszerű is egy sorozat - szükség van rá, hogy a puszta tévéadás mellett mást is nyújtsunk a nézőknek. Ezért van olyan sok videojáték vagy alkotói blog, de a Helyszínelők esetében ez a kiállítás minden ilyesmit felülmúl. 

A Miami helyszínelők-ben most már csak egy-két epizódban láthatjuk egy évadon belül, holott az első három szezonban rendszeres szereplője volt a sorozatnak. Mi volt az oka a váltásnak?

- Egész egyszerűen úgy alakult a történet, hogy az a vonal, amiben én játszottam, három év alatt kifutotta magát - ami igazából nem is volt különösebb baj, hisz közben feltűntem más show-kban is. Más kérdés, hogy a Miami helyszínelők igen népszerű műsor, így nemcsak a forgatókönyvírók és a producerek alakítják, hanem a nézők is, akik egy idő után elkezdtek leveleket írni a csatornának, amikben Yelina visszatérését követelték. Így vált a karakterem nyomozóból magánnyomozóvá, majd titkosügynökké - nem ölték meg, így bármikor visszatérhet, ami szerencsés, hisz eléggé beágyazódott már a történetbe.   

A többi szereplővel most is tartja a kapcsolatot?

- Igen, különösen Eva La Rue-vel és Adam Rodriguezzel (Natalia Boa Vista és Eric Delko alakítói - a szerk.) jó a kapcsolatom, velük együtt részt veszek különféle jótékonysági eseményeken is - legutóbb egy olyanon, amit Eva Longoria szervezett a rákos gyerekek megsegítésére. David Carusóval (Horatio Caine megformálója - a szerk.) is jóban vagyok, de vele nem nagyon lehet összefutni, elképesztően elfoglalt, gyakorlatilag minden nap forgat.

A sorozatból egyébként mennyit vettek fel ténylegesen Miamiban?

- A sorozat legnagyobb részét Los Angelesben vettük fel, legalábbis az első három évben, amikor még rendszeresen szerepeltem a show-ban: akkor egy évadból csak két-három epizódot forgattunk Miamiban. A külső felvételek többnyire ott készültek, bár ezek egy részét is meg tudtuk oldani a kaliforniai tengerparton. Sőt, olyan jeleneteket is felvettünk Los Angelesben, amik Brazíliában játszódnak, oda ugyanis - biztonsági okokból - csak David Carusót és Adam Rodriguezt engedték be a színészek közül. 

Mi a legfőbb hasonlóság Ön és Yelina között?

- Én úgy vagyok vele, hogy ha belemélyedek egy történetbe, nagyon sokáig gyúrok egy karaktert, akkor az egyre inkább rám fog hasonlítani - és fordítva, a figura is egyre nagyobb hatással lesz az én személyiségemre. Elég intenzíven kell magamra koncentrálnom, ha mondjuk a forgatási szünetekben el akarom választani a kettőt, a karaktert és a színészt.

A The Border-ben ismét nyomozót játszik.

- Igen, ez egy kanadai krimisorozat, amit már közel harminc országba eladtak, bár Magyarországra még nem jutott el. Itt Bianca LeGardát játszom, egy különleges ügynököt, aki terrorelhárítással és drogcsempészek lefülelésével is foglalkozik, Yelinához hasonlóan egy igen erős nő.

Úgy látszik, vonzódik az ilyen figurákhoz, a Maffiózók-ban például nő létére a legkeményebb férfiakkal tárgyalt.

- Három epizódban játszottam Annalisa Zuccát, aki apja és férje helyett irányítja a család "üzleti ügyeit". Amikor a szerepre készültem, sokat olvastam női maffiózókról, és bámulatos, hogy milyen erő rejlett ezekben az asszonyokban - még akkor is, ha a rossz irányba fordították azt. Az életben is azt tapasztalom, hogy a nők bizonyos helyzetekben sokkal erősebbek tudnak lenni, mint a férfiak, mert az erejük belülről jön. A férfiaké jobban látható, nemcsak a fizikumot tekintve, de azt a tényt is, hogy ők irányítják a politikát, a gazdaságot és az egyházat is - bár ez a legtöbbször inkább csak a hatalomról szó, mintsem az erőről.

Mi volt a kedvenc vendégszerepe? A Maffiózók-on kívül több más sorozatban is feltűnt egy-két epizód erejéig.

- A Vészhelyzet-ben például szenzációs volt benne lenni, ahogyan a Jóbarátok-ban is: mindkét sorozatnak igen jellegzetes hangulata van, amit a forgatásokon is lehetett érezni. Utóbbiban Aurorát, Chandler alkalmi barátnőjét játszottam, akinek mellesleg van egy férje és mellette több pasija is. Imádtam azt a karaktert! Matthew Perry (Chandler alakítója - a szerk.) ráadásul az életben is nagyon mulatságos, rengeteget nevettem mellette a forgatáson.

Önmagát vissza szokta nézni?

- Csak hogy leellenőrizzem, amit csináltam. Amiatt viszont nagyon fontos, mert sok hiányosságot csak akkor veszek észre, amikor kívülről látom magam. 

Görög anyától és olasz apától származik, legalább hat nyelven beszél folyékonyan. Álmodni milyen nyelven szokott?

- Az álmaimban nincsenek nyelvek, pontosabban egyetlen, univerzális nyelv van. Inkább az érzések és a képek azok, amik igazán fontosak.  

forrás:origo

Horatio LA-be megy

  2010.01.24. 09:44

Korábban is megírtam már, hogy Rob Zombie, a metál zenész és horrorfilm rendező fogja rendezni a CSI:Miami jelenleg külföldön adásban lévő évad egyik epizódját. Ez az epizód a 8. évad 16. része lesz, március 1-jén kerül adásba Amerikában.
A címe: LA.
Rövid tartalma:
Amikor Miamiban elkövetnek egy gyilkosságot, egy hangfelvételi készül a halálról, ami valószínűleg rögzíti a gyilkos hangját. Azonban a bizonyíték elfogadhatatlanná válik a helyszínelők számára, amikor rájönnek, hogy Jesse Cardoza (Eddie Cibrian ) helyezte el a magnetofont. Az ügy összefügg egy régi üggyel, amin Jesse dolgozott az Angyalok Városában és arra kényszeríti Horatio Caine-t és Eric Delkot, hogy LA-ba utazzanak felfedni az igazságot és remélhetőleg tisztára mosni Jesse nevét.

Rob nyilvánosságra hozta azoknak a színészeknek a nevét, akik szerepelni fognak az epizódban: Malcolm McDowell, Paul Blackthrone, William Forsythe, és Michael Masden.
Rajutk kívül több régi szereplővel is találkozhatunk, például Khandi Alexanderrel (Alexx Woods) és Adam Rodriguezzel (Eric Delko).

Forrás:CSIHungary

Ebben a cikkben pedig Robról és a vendégszereplőkről tudhattok meg még többet:

A White Zombie zenekarral ismertté vált Rob Zombie - néhány horrorfilm megrendezése után - a tévé felé fordul, a Miami helyszínelők egyik epizódjáért felel, és erős csapatot tervez.

Rob Zombie még a nyolcvanas években hozta létre zenekarát, a White Zombie-t, majd 1997-ben szólókarrierbe kezdett. A kétezres években a filmezésbe is belekóstolt, ő rendezte például Az 1000 halott háza című horrort vagy a 2007-es - ugyancsak ijesztő - Halloween-t.

Az énekesből lett rendező most első tévés munkájára készül: a Miami helyszínelők egyik epizódját fogja megrendezni, amely a tervek szerint március 1-jén kerül adásba az Egyesült Államokban. Ha hinni lehet a Zombie által a Myspace-re kitett plakátnak, akkor elég szép szereplőgárdát sikerült összeszedni az ominózus részhez.

A legkarakteresebb vendég a Mechanikus narancs és a Britannia gyógyintézet kultikus színésze, Malcom McDowell lesz, akit újabban a Hősök-ben, illetve Zombie két Halloween-filmjében is láthattunk. Mellette Michael Madsen (Kill Bill, Sin City), Paul Blackthorne (Rúzs és New York) és a Halloween-ben szintén feltűnt William Forsythe támogatja Horatiót és csapatát.

A plakátot ITT tudjátok megnézni.

8.13 Die By The Sword promo video

  2010.01.16. 18:17

Zombie rendez

  2010.01.15. 15:05

A metálikon és horrorfilm rendező, Rob Zombie a közeljövőben a CSI:Miami helyszínelők egy epizódját fogja rendezni. Az általa rendezett epizódban a miami csapat egy nyomozás miatt Los Angelesbe fog repülni. Rob nevéhez több horrorfilm főződik, ő rendezte például a Halloween 1-2-t.

Kicsit másképp...

  2010.01.14. 15:09

Ezen a karikatúrán Horatiot látjátok, de ha nem írtam volna le, akkor is biztos, hogy rájötettek volna. Szerintem nagyon jól sikerült :)
A Sorozatjunkie-n találtok még párat a többi sorozatsztárról is, például John Locke-ról, Scofield-ről, vagy Bree-ről.
ITT


Katt a képre a nagyobb méretért

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

 
 

Layouts