*CSI:Miami*
CSI:Miami

x.Friss
x.Site
x.Rajongók
x.
Mi legyen még?
- - - - - - - - - - - - - 

x.CSI:Miami

x. Felhívás

Galéria
Iconbázis

Verseny
CSI:Miami-rajongóknak :)
Te mennyire ismered a sorozatot?
Töltsd ki a kvízt, küldd be nekem, tudd meg hány pontot értél el, és talán te leszel az, aki nyer.
Akik kitöltötték

 
LD

 

HÍRDESS ITT!
1 hónap - 1 GKR
2 hónap - 2 GKR
3 hónap - 3 GKR
4 hónap - 4 GKR
5 hónap - 6 GKR
6 hónap - 8 GKR
részletekért
KATT


A legjobb sorozatok
egy helyen: CSI:Miami,
CSI, NCIS és még
sok más.

Ismerd meg Marcipánt,
a cicát, és kövesd
végig a mindennapjait!

Egy fantasztikus oldal  a
az Árva angyal című
sorozatról!

Tudj meg mindent
Sebestyén Balázsról!

Ismerd meg a Zac és
Cody élete a tengerjá-
rón  című sorozatot!


Fanfictions

Van egy CSI:Miami-s sztorid? Szeretnéd hogy mások is olvassák? Akkor küldd el az oldal email címére (lillagportal@gmail.com) és a te történeted is kikerül :)

FANFICTIONS

 

 

Cserék

  

  
  
  

saturdaysa-all-fired-up.jpg novak_djokovic.jpg ThePrettyWreckless-Taylor-Momsen00.jpg

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

 

Chat

*Négyen vagyunk*
*ne itt hírdess*
*itt kérj cserét*

 


 
*Itt jártak*
Indulás: 2007-11-16
 
Szavazz
Mi a véleményed az oldalon lévő fanficekről?

Nagyon jók, várom a folytatást
Jók lettek
Olvastam már jobbat is
Rosszak, unalmasak
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Véleményformálás
Hanyadik évad tetszik neked a legjobban?

1. évad
2. évad
3. évad
4. évad
5. évad
6. évad
7. évad
8. évad
9. évad
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 

Fanfictions:

x. Jennifer Taylor története 1. rész 
 Jennifer Taylor fiatal helyszínelő. Egy nyomozás miatt Las Vegasból Miamiba kell utaznia. Ott kell hagynia régi munkahelyét és barátait pár hónapra, és be kell illeszkednie a miami helyszíneől csapatába.
//állapot: befejezett//


x. Jennifer Taylor története 2. rész
 Jennifer élete gyökeresen megváltozott az egy évvel ezelőtt hozott döntés miatt. Újabb gyilkossági ügyet kell megoldania, és régi ismerősei is feltűnnek.
//állapot: befejezett//

x.Jennifer Taylor története 3. rész
 Jennifer-nek és Ryan-nek már nem kell tartani a régi ellenségeiktől. Az életük látszólag rendeződött, és Jen szülinapja is hamarosan itt van. De még mindig történhetnek olyan dolgok, amikre nem számítanak. Az egyik nap megölnek egy férfit a patrton, és a szálak a laborba vezetnek....
//állapot: bizonytalan ideig szünet//


x. 
Évek múlva..

 Jessica Dylannek történt néhány olyan dolog a gyerekkorában amit szeretne elfelejteni, de amikor Miami-ban, a bűnügyi laborban kap állást, ezek az emlékek újra előjönnek egy régi ismerős miatt, akivel együtt kell dolgoznia az elkövetkezendő időben.
//állapot: bizonytalan ideig szünet//


x. Casting (írta : Szabina)
 Ramóna egy meghallgatásra megy Los Anegelsbe, hogy beinduljon színésznői karrierje, de nem sejti, hogy aki a meghallgatást vezeti, az nem más, mint egy híres színész.
//állapot: bizonytalan ideig szünet//


x.
Sara Joy sztorik  (írta: Sandle)
 Sara Joy Miamiban dolgozik. Nem régóta egyik kollégájával Ryannel is együtt van, de több nyomozás során veszélybe kerül az életük, és sok dolgot kell leküzdeniük azért, hogy megmeneküljenek, de ez nem biztos hogy sikerül is.
//állapot: befejezett//


x. Szerelem első látásra (írta: Gina)
 Gina az egyetem elvégzése után Miamiban kap állást. Első ügyei között egy kegyetlen sorozatgyilkos ügye is szerepel. Ezen kívül többen nagyon szimpatikusnak találják új kollégái közül...
//állapot: befejezett//

x. Szerelem első látásra 2. rész (írta Gina)
Gina már hosszabb ideje Miamiban dolgozik, és szinte tökéletes az élete szerelmével, Ryannel. Látogatóba jön hozzájuk Gina testvére, feleségével és az unokahúgával együtt, hogy megünnepeljék a kislány születésnapját. közben pedig egy újabb gyilkossággal kell szembenéznie.
//állapot: folyamatban//

x. Péntek 13.
 A történet főszereplője, Melinda Davis már egy hónapja dolgozik a miami helyszínelők csapatában. Eddig minden gyilkosságot meg tudott oldalni, az egyik legjobb helyszínelő. De az egyik nap egy furcsa esethez hívják ki őket, és nemsokára az események elkezdenek olyanná válni, mint egy horrorfilmben....
//állapot: bizonytalan ideig szünet//

x. Múltból a jövőbe (írta:Abby)
Leah Santiagot keményen bünteti a sors. Fiatalon veszti el az édesanyját, évekkel később pedig a gyilkos rokona folytatja a vérengzést. Meg kell állítani a csapat segítségével, de ez nem könnyű, ha van egy érzéketlen tapló, aki folyton őt piszkálja.. Idővel azonnban kiderül,hogy talán nem is olyan érzéketlen bunkó...
//állapot folyamatban//

x. Élet és Halál között (írta: Zsuzska)
Samanta Johnson rendőrnő és társai lefoglat fegyverek ügyében nyomoznak. A nyomozás során kiderül, hogy nagy dologba csöppentek bele, amikor egy hirtelen esemény történik. Ez a laborban dolgozók közül személyesen érint valakit.
//állapot: folyamatban//

x. Elizabeth (írta: Viki)
Elizabeth Evans a Miami Daily tudósítója, egy sajtótájékoztatóra siet, mert végre megoldódott  Miamit fenyegető ügy. Legalábbis eddig azt hitték. De a sajtótájékozatón egy támadás miatt most úgy tűnik, hogy mégsem.
//állapot: folyamatban//

x. Áldozat (írta: Zsuzska)
Ebben a történetben megtudhatjuk azt, mi mindent képes egy ember megtenni a szeretteiért, még akkor is ha nehéz, fájdalmas döntést kell meghoznia. És hogy egy ilyen döntés milyen hatással lehet mások és a saját életünkre is, még akkor is ha tudjuk mindezt egy nemes cél érdekében tesszük, azért hogy aki fontos nekünk ne essen bántódása, hogy meg tudjuk óvni mindentől ami rossz és gonosz és mindenkitől aki árthat neki. Egy áldozathozás mely során akár magunk is áldozatokká válhatunk, mely adódhat, saját hibánkból vagy okozhatják a körülmények is.
//állapot: folyamatban//

x. Poros akták (írta: ZSuzska)
A történet egy helyszínelő Jessica Wilson halála, pontosabban temetése után zajlik.Miután a temetés lezajlott Caine hadnagy Jessica aktáját szedte elő. Miközben pakolt talált egy régi aktát, amely egy pszichológiai vizsgálatot tartalmazott. Az akta azután készült miután Tim Speedle helyszínelő meghalt.
//állapot: befejezett//


Vélemények

 

 
 

Layouts