*CSI:Miami*
CSI:Miami

x.Friss
x.Site
x.Rajongók
x.
Mi legyen még?
- - - - - - - - - - - - - 

x.CSI:Miami

x. Felhívás

Galéria
Iconbázis

Verseny
CSI:Miami-rajongóknak :)
Te mennyire ismered a sorozatot?
Töltsd ki a kvízt, küldd be nekem, tudd meg hány pontot értél el, és talán te leszel az, aki nyer.
Akik kitöltötték

 
LD

 

HÍRDESS ITT!
1 hónap - 1 GKR
2 hónap - 2 GKR
3 hónap - 3 GKR
4 hónap - 4 GKR
5 hónap - 6 GKR
6 hónap - 8 GKR
részletekért
KATT


A legjobb sorozatok
egy helyen: CSI:Miami,
CSI, NCIS és még
sok más.

Ismerd meg Marcipánt,
a cicát, és kövesd
végig a mindennapjait!

Egy fantasztikus oldal  a
az Árva angyal című
sorozatról!

Tudj meg mindent
Sebestyén Balázsról!

Ismerd meg a Zac és
Cody élete a tengerjá-
rón  című sorozatot!


Fanfictions

Van egy CSI:Miami-s sztorid? Szeretnéd hogy mások is olvassák? Akkor küldd el az oldal email címére (lillagportal@gmail.com) és a te történeted is kikerül :)

FANFICTIONS

 

 

Cserék

  

  
  
  

saturdaysa-all-fired-up.jpg novak_djokovic.jpg ThePrettyWreckless-Taylor-Momsen00.jpg

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

 

Chat

*Négyen vagyunk*
*ne itt hírdess*
*itt kérj cserét*

 


 
*Itt jártak*
Indulás: 2007-11-16
 
Szavazz
Mi a véleményed az oldalon lévő fanficekről?

Nagyon jók, várom a folytatást
Jók lettek
Olvastam már jobbat is
Rosszak, unalmasak
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Véleményformálás
Hanyadik évad tetszik neked a legjobban?

1. évad
2. évad
3. évad
4. évad
5. évad
6. évad
7. évad
8. évad
9. évad
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
A kulisszák mögött:
 
- A sorozatban előforduló megszámlálhatatlan tudományos szakszavak megtanulása a színészek számára is kihívást jelentett.
Ezzel kapcsolatban Eva LaRue (Natalia B
oa Vista ) mondott néhány dolgot:
„Nagyon kemény volt megtanulni a szavakat és nem is használnám a megtanulni szót, mert nem ez történt. Egyszerűen elolvastam és bemagoltam. Ez kicsit olyan, mint amikor látsz egy nagyszerű japán filmet, amiben briliáns japán színészek játszanak, és mégis angolul beszélnek a filmfelvételek alatt végig egy másik nyelven kell beszélniük. Na, kicsit én is ugyan ezt éreztem.”
 
- A sorozatból betekintést nyerhetünk a helyszínelők munkájába, azonban nem minden úgy történik benne, mint a valóságban. A valóságban több hétig vagy hónapig tartó vizsgálatok a sorozatban egy epizód leforgása alatt lezajlanak, így a bűnözök felkutatása sokkal rövidebb ideig tart, mint a való életben.
 
- Mióta a helyszínelőket sugározzák a TV-k, számos országban megnőtt az erre a munkára jelentkezők száma.
Jonathan Togo ( Ryan Wolfe) elmondta, szerinte miért van ez:
„Ennek az oka az lehet, hogy a sorozat lerombolt egy előítéletet, miszerint nem szexis, ha laborban dolgozol, és mikroszkópok vesznek körül. Mi megváltoztattuk az emberek véleményét a tudományos témákról.”
 
- A CSI sorozatoknak nagy sikere van szerte a világon, rengeteg országban sugározzák hatalmas sikerrel. A három sorozatból eddig 24 évad, és 517 rész került adásba, és közel 1000 bűntényt oldottak meg kedvenc nyomozóink.
Jonathan Togo:
„Arról sem mertem volna álmodni, hogy a legkedveltebb fagylaltboltban dolgozhatok, és arról sem, hogy a legjobb baseball-csapatban játszhatok, szóval a világ legnépszerűbb sorozatának tagja lenni elég durva.”
David Caruso (Horatio Caine):
„ A munkánkat egy valódi kőkemény nyomozói csapat segíti, akik mindent tudnak a szakmáról. Nem csak történetekkel segítenek, de apró részletekkel is.”
 
-A CSI:Miami a legnézettebb a három CSI sorozat közül. Miami eltér New Yorktól, harsány színeiben és fiatalos lendületében.
Jonathan Togo:
„Sikerült ezt a környezetet élvezhetővé és szemet gyönyörködtetővé tenni. A nézők 2 szempontból is a legjobbat kapják. Láthatnak remek történetet, tudományos érdekességeket, és a legmodernebb számítógépes cuccot. Ugyanakkor láthatnak bikinik lányokat is.”
 
A sorozat szereplői között akadnak kezdő színészek is, akiknek a CSI:Miami hozta meg az ismertséget.
Jonathan elmondása szerint lefizetett mindenkit, hogy bekerüljön a sorozatba, de biztos, hogy nem ennek köszönheti sorozatbeli szerepét.
„A legtöbb producert és írót lefizettem, utakat vettem nekik a Bahamákra, gyümölcskosarakat küldtem nekik minden nap, David Carusonak pedig vettem egy pónit” mesélte nevetve.
De a sorozat szereplői között vannak ismert színészek is, például a főszereplő, David Caruso:
„Az én érettségemmel és bölcsességemmel azt látom, hogy a karakterem egyre alázatosabbá válik és elfogadja az élet szabályait, egyre inkább elismeri a csapat munkáját. Megérti és megtanulja az alázatot és a hálát a fontos dolgokkal kapcsolatban.”
Emily Procter:
„Van olyan, amikor szeretek személyes dolgokat belecsempészni a karakterembe, de az is jó érzés, amikor áthámozom magam egy 10 oldalas részen, és úgy oldom meg a feladatot, ahogy elvárják tőlem. De azért élvezem, amikor kicsit magamat adhatom.
 
-A színészek szerint a forgatás alapján senki nem gondolná, hogy egy komoly, bűnügyi sorozatot forgatnak.
Eva LaRue:
„Ezek az emberek nagyon kedvesek, viccesek és segítőkészek, de igazából őrültek. A legviccesebb műsor lehetne a földön a CSI:Miami vígjáték változata, vagy elég lenne, ha csak kikerülnének a forgatási képsorok. Remek karácsonyi különszámot lehetne belőlük csinálni.”
 
Khandi Alexander:
„Én hiszek abban, hogy az emberek élveznek a fotelükből nyomozni, imádnak ott ülni, és azt mondani: szerintem ez tette vagy az tette. Végig kell nézned, hogy kitaláld. Várjunk csak, az a pasi tette?
Ez egy gyilkosság lesz. És nekünk kell megoldanunk.”

 
 

Layouts